Horloge close up

Horloger

Juwelier Sietze Wagenmakers verkoopt horloges van verschillende topmerken.

Daarnaast doen we ook aan reparatie en onderhoud, het vervangen van batterijen en verkopen we nieuwe horlogebanden. Natuurlijk alles met de service die u van ons gewend bent.

Bent u op zoek naar een nieuw horloge? Of wilt u uw bestaande horloge laten repareren of onderhouden? U bent van harte welkom in onze winkel.

Bekijk openingstijden

Verkoop van horloges

Juwelier Sietze Wagenmakers is dé specialist in merkhorloges. Bij ons staan service en kennis van onze producten bovenaan. Wij hebben een divers assortiment herenhorloges, dameshorloges en kinderhorloges in verschillende prijsklassen.

Zo zijn wij officieel dealer van merken zoals G-Shock, Orient en Ice-Watch, maar hebben wij ook horloges van luxere merken als Ebel, Frederic Constant en Alpina in ons assortiment.

In onze winkel is service erg belangrijk. U kunt dus ook bij ons terecht voor advies en vragen. Komt u vooral langs in de winkel als u een kijkje wilt nemen of vragen heeft over ons assortiment.

Bekijk route naar winkel

Tissot horloge

Reparatie en onderhoud van horloges

U kunt ook bij ons terecht voor het onderhoud en reparaties aan uw horloge. Zo vervangen wij uw batterij en kunt u zelf een nieuwe horlogeband uitzoeken in onze winkel.

We verkopen horlogebanden die passen op vrijwel alle horloges.

Aangepaste openingstijden

Wegens vakantie zijn wij gesloten op onderstaande data.

29 juli 2024 — 12 augustus 2024
gesloten